Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

A Harkányi Gyógyfürdő a 70 m mélyről feltörő, különleges összetételű gyógyvizéről híres. A mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzése, gyógyítása mellett, a csontritkulás, a krónikus nőgyógyászati gyulladások, a meddőség, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában is nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy harkányi kúra során.

A Harkányi Víz orvosilag bizonyítottan hatásos a pikkelysömör (psoriasis) tüneteinek enyhítésében. 

A gyógyászati és wellness kezeléseket, szolgáltatásokat igénybe vevő vendégeket 3 gyógymedence, a Látványfürdő, illetve a modern, Szaunavilág várja, ahol jacuzzi, Kneipp-taposó, tepidárium, gőzkabin és természetesen finn- és infraszauna is várja. Hétvégenként szauna mestereink rendszeres szauna felöntésekkel, testápoló programokkal kényeztetik a „gőzimádókat”, ahol különleges illatanyagokat és technikákat használva teszik teljessé a szaunázás nyújtotta élményt.

A kisgyermekkel érkezők számára egy 2 medencével rendelkező, fedett Gyermekvilág és a májustól szeptemberig nyitvatartó strand biztosít nagyszerű kikapcsolódást.  A strand hatalmas parkjában sportmedence, gyermek medence, 2 családi medence, csúszdapark található. A medencék mellett különböző sportolási lehetőséget kínáló helyszínek, valamint játszótér is a vendégek rendelkezésre áll. A Fürdő területén több étterem közül is választhatnak a nyaralók.

Zenés éjszakai fürdőzéseinken élvezetes bulizás várja a résztvevőt fürdőnk fedett épületrészében, ahol a szórakoztatásról DJ és a bárpultban fellelhető italok gondoskodnak.

 A nyári szezon alatt számos fesztivál és esemény megrendezésre kerül a fürdő területén, amely a családok mellett a fiatalok számára is felettébb vonzó és szórakoztató tud lenni. Legismertebb a Harkányi Fürdőfesztivál és a Harkányi Hosszú 7vége, ahol a magyar zene legnagyobb sztárjai lépnek fel. Mindkét 3 napos esemény során reggeltől estig tartó kikapcsolódás várja a látogatókat: kitelepülő árusok, pincészetek, zumba és tornaprogramok, vizespóló versenyek, családi programok, valamint a legnépszerűbb hazai zenei előadók koncertjei garantálják a felhőtlen szórakozást.

Ezen kívül csúszdabajnokságok, Nickelodeon tematikus családi játszóparkkal színesített hétvégék is megszervezésre kerülnek a kisgyermekekkel érkezők számára.