Fix - buszos kirándulások idegenvezetővel

A kirándulás indulásához szükséges minimális létszám 15 fő. Az indulások helyszíne a Harkányi Gyógyfürdő Főbejárata.

1. Máriagyűd-Siklós (Kedd– indulás: 9.00)

Minimum 15 fő, Ár: 3 990 Ft

A kirándulás során felkeressük a Máriagyűdi kegyhelyet, ahol megismerjük a kegyhely történelmét, épületeit és a. Útközben megállunk a Máriagyűdi Levendulás Háznál, ahol levendulaszörp kóstolón és vásáron veszünk részt. Innen indulunk tovább Siklósra, ahol a várlátogatás alkalmával idegenvezetőnk segítségével megismerhetjük a város és a vár történelmét.

2. Máriagyűd-Nagyharsány-Villány (Szerda – indulás: 16.00)

Minimum 15 fő, Ár: 4 990 Ft

A kirándulás során felkeressük a Máriagyűdi kegyhelyet, ahol megismerjük a kegyhely történelmét, épületeit és a zarándokutat. Útközben megállunk a Máriagyűdi Levendulás Háznál, ahol levendulaszörp kóstolón és vásáron veszünk részt. Innen tovább indulunk Nagyharsány felé, ahol a Szársomlyói-hegyre felkanyarodva meglátogatjuk a Nagyharsányi Szoborparkot, ahol a 20.századi fiatal művészek helyben készített műalkotásai tekinthetők meg. Ezután megtekintjük az UNESCO világörökség kincsei közé sorolt 3 soros villánykövesdi pincesort, majd folytatjuk utunkat a villányi borvidék központjába, a vörösbor városába, Villányba. 

3. Pécsi városnézés (Csütörtök – indulás: 9.00) 

Minimum 15 fő, Ár: 4 490 Ft

A félnapos városnéző túrán megismerkedünk Európa egykori Kulturális Fővárosának legszebb és legismertebb nevezetességeivel. A főutcán végig haladva bejárjuk a városközpontban található látványosságokat: Székesegyház, Zsinagóga, Dzsámi és Széchenyi tér. Kisvonattal történő egyéni kirándulás lehetséges a Zsolnay Negyedbe. Pécs különleges és egyedülálló atmoszférája életre szóló élményt nyújt minden idelátogatónak.

4. Pécsi Zsolnay Negyed meglátogatása (Péntek – indulás: 9.00)

Minimum 15 fő, Ár: 4 490 Ft

A félnapos túra magában foglalja a Pécs-Európa Kulturális Fővárosa projekt keretén belül felújításra került volt Zsolnay Gyár és a hozzátartozó épületek meglátogatását, amelynek során megismerkedhetünk a porcelánkészítés művészetével, felfedezhetjük a Rózsaszín Kiállítás, illetve a híres Gyugyi gyűjtemény legszebb darabjait. A program végén a 2014-ben hungarikummá nyilvánított negyed helyi kézműves boltjaiban is körülnézhetünk.

5. Pécsi vásár (VASÁRNAP – indulás: 8.00)

Minimum 15 fő, Ár: 3 490 Ft

Csoportos kirándulás az országos hírű heti régiségvásárra. A jól sikerült kincskeresést egy kellemes közös ebéddel zárjuk, majd az előre megadott időpontban visszaindulunk Harkányba. 
A programokat a Saját csomagom menüpont alatt adhatja hozzá kiválasztott alapcsomagjához.